OSNOVCI, PAŽNJA Do 4. novembra šaljite radove na konkurs „Mala žaoka”

Karikature, ilustracije, aforizmi i šaljive pesmice na temu „Hajde svete budi dete” nagrađene osnovce vode na Festival humora i satire za decu „Mala žaoka” Doma kulture iz Kačareva

09:30

06.10.2024

Podeli vest:

Foto: DK Kačarevo
Sa prošlogodišnje izložbe nagrađenih radova na Festivalu „Mala žaoka”

Svi osnovci sa teritorije grada Pančeva i njegovih naseljenih mesta imaju šansu da i ove godine njihove karikature, ilustracije, aforizmi i šaljive pesme budu predstavljeni na Festivalu humora i satire za decu „Mala žaoka 2024“ koji organizuje Dom kulture „Bratstvo-jedinstvo” iz Kačareva.

Tema ovogodišnjeg, 12. po redu, Festivala, je „Hajde svete budi dete” a radovi moraju da stignu do ponedeljka, 4. novembra na adresu Dom kulture „Bratstvo-jedinstvo“ Kačarevo, Maršala Tita 37, 26212 Kačarevo, dok se literarni radovi mogu slati i na imjel-adresu: domkulture.kacarevo@gmail.com.

Uz radove potrebno je navesti ime i prezime, razred i školu autora, kao i kontakt podatke (broj telefona, imejl-adresu) odgovornog lica (učitelja, nastavnika, roditelja i dr).

Na svakom delu konkursa – likovnom (za karikature i ilustracije) i na literarnom (za aforizme i šaljive priče) dodeljuju se po tri nagrade i više specijalnih a rezultati će biti objavljeni 15. novembra. Nagrađeni radovi biće predstavljeni 26. novembra, na dečijoj festivalskoj večeri „Mala žaoka” koji je deo uglednog i popularnog Festivala humora i satire „Žaoka”.

Dodatne informacije o konkursu možete dobiti putem telefona: 064/ 817 15 70.

Napomena: Radovi se ne vraćaju učesnicima nakon festivala, a organizator zadržava pravo da ih publikuje.

(Pančevac)

MALA ŽAOKA: Prvo veče festivala humora i satire održano u Kačarevu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.