VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA PORESKE OBVEZNIKE: Jednu stvar morate da uradite što pre!

21:00

10.10.2024

Podeli vest:

pexels

Više od četiri godine prošlo je od uspostavljanja jedinstvenog poreskog sandučeta na portalu Poreske uprave Republike Srbije ePorezi. Putem ovog kanala komunikacije poreskim obveznicima uručuju se poreska rešenja, potvrde, obaveštenja i druga poreska akta.

Datumom uručenja poreskog akta smatra se dan njegovog postavljanja u poresko sanduče. Poreska uprava, svim obveznicima koji su dostavili kontakt podatke na svom profilu na portalu, dostavlja obaveštenje o prispeću pošiljke u poresko sanduče, putem SMS poruke ili mejlom, u zavisnosti od izbora poreskog obveznika.

S tim u vezi, u cilju blagovremenog obaveštavanja o prispeću pošiljke u poresko sanduče podsećamo poreske obveznike da redovno ažuriraju svoje podatke na portalu ePorezi, u sekciji – Profil poreskog obveznika, odnosno adresu elektronske pošte i broj mobilnog telefona.

Poreskom sandučetu, pored portala ePorezi, obveznici mogu pristupiti i preko mobilne aplikacije mPorezi koju mogu preuzeti na Google play prodavnici i putem koje mogu u bilo koje vreme i bez obzira na lokaciju da pristupe elektronskim servisima Poreske uprave.

(Blic)

KOVAČICA: Maja Gojković održala radni sastanak sa Petrom Viščnjičkim i Marinom Toman

Najmlađi Pančevci uživali u Narodnoj bašti sa policajcima i vatrogascima

 

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.