OTKRIVEN IDENTITET RAZBOJNIKA KOJI JE UBIJEN NA KARABURMI Miroslav M. oteo 4.000 dinara na pumpi, pa potegao pištolj na policiju VIDEO

10:40

17.01.2023

Podeli vest:

printscreen

Razbojnik Miroslav M. (64) iz Feketića nastradao je sinoć na Karaburmi nakon pucnjave sa policijom.

On je samo pola sata ranije uz pretnju pištolja opljačkao jednu pumpu u Mirijevskom bulevaru gde je, prema našim informacijama, uzeo oko 4.000 dinara.

Sa plenom i pištoljem u ruci krenuo je da beži. Patrola policije ga stiže u Ulici Salvadora Aljendea. Tada i kreće prava drama. Policija ga moli da spusti pištolj i ne puca, ali on se oglušava na molbe i nastavlja. Srećom nije pogodio policijace. U razmeni vatre pogođen je sa jednim hicem.

Miroslav M. na mestu je ostao mrtav. Njegovo telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Kod njega je nađen pištolj sa 6 metaka, lična karta i novac koji je uzeo tokom razbojništva.

Kako se saznaje, policija je obavila razgovor sa radnikom pumpe koji je rekao da je „deo pazara predao jer mu je mladić pretio pištoljem“. Inspektori su uzeli snimak sa kamera.

Istraga je u toku.

 

(Pančevac/Espreso)

PLJAČKAŠ KOJI JE UBIJEN NA KARABURMI KOD SEBE IMAO PIŠTOLJ SA 6 METAKA Optuživan za ubistvo, razbojništvo i posedovanje nelegalnog oružja?

POLICIJA UBILA PLJAČKAŠA NA KARABURMI Nakon pljačke benzinske pumpe tokom potere izvadio pištolj i nasrnuo na policajce!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.