HAOS KOD NOVE VAROŠI: Iscurelo 100 do 200 litara mazuta iz cisterne na kolovoz! Poznati detalji havarije

11:45

18.01.2023

Podeli vest:

RINA

NOVA VAROŠ – Na magistralnom putu Nova Varoš – Prijepolje došlo je do incidenta kada je iz cisterne koja se nalazi u blizini benzinske stanice počeo da curi mazut i prosipa se po putu.

„Problem je nastao na magistralnom putu Nova Varoš – Prijepolje kada se otvorio ventil na cisterni koja je prevozila mazut do toplane u Novoj Varoši. Dok je vozač uočio kvar, već je iz cisterne iscurelo između 100 i 200 litara mazuta koji se prosuo po kolovozu, pa su se vozila koja su se u tom trenutku našla u blizini cisterne isprskala i umastila pneumatike. Ali sve je pod kontrolom, nije pričinjena govoto nikakva šteta osim tog istakanja“, rekao je za RINU Radosav Vasiljević, predsednik opštine Nova Varoš.

JP „Putevi Srbije“ po kolovozu su prosuli rizlu kako se izlivna materija ne bi dalje širila.

„Na lice mesta odmah su upućene policijske ekipe, kao i vatorogasci spasioci. Kako bi se što pre rešila ova situacija. Uslovi zbog kojih je došlo do curenja mazuta na kolovoz za sada nisu poznati“, rečeno je ranije za agenciju RINA.

Saobraćaj na ovoj deonici puta odvija se jednom kolovoznom trakom, a vozila se propuštaju naizmenično.

(Pančevac/RINA)

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U PRIJEPOLJU: Nivo Lima u munjevitom porastu! Odloženo plivanja za ČASNI KRST FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.