DVA POSLANIKA I ČETIRI ODBORNIKA NAPUSTILI ZAVETNIKE: Ograđujemo se od manipulacijae koje srpskom narodu servira Đurđević Stamenkovski

10:16

25.10.2022

Podeli vest:

Foto: YT

Poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, kao i četvoro odbornika u lokalnim skupštinama, napustili su stranku Zavetnici, objavio je portal Novosti.

U pismu koje su potpisali Stojanović i Stojiljković, kao i odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica Marija Vukomirović, odbornica u Rakovici Ramara Mladenović, odbornik u opštini Palilula Bojan Sladojević i odbornik u Skupštini grada i opštini Palilula Stefan Jovanović obavestili su građane da će nastupati samostalno.

Naveli su i da će se snažno boriti za srpske nacionalne interese i da se „snažno ograđuju od manipulacije koje srpskom narodu servira Milica Đurđević Stamenkovski i njeni poslušnici iz Srpske stranke Zavetnici“.

Oni su naveli da kategorički odbijaju da ih predvodi osoba koja je postala „glavna zvezda medija koji su pod otvorenom kontrolom zapadnih centara moći“, da se protive političkim kalkulacijama u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesima i da se ograđuju od zajedničkih proglasa sa onima koji su dokazali „da nisu na strani srpskog naroda“.

Naveli su da odbijaju da stoje „rame uz rame“ sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem, predsednikom Dveri Boškom Obradovićem i predsednikom Nove Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem.

N1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.