Zbog SMEHA PREKINULI snimanje: Zinaida Dedakin otkrila šta se dešavalo na setu serije „Popadija“

13:12

15.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/TV Prva

Nova serija „Popadija“ počinje da se emituje u petak na Prvoj televiziji, a šta nas sve očekuje očekuje otkrili su nam Zinaida Dedakin i producent Marko Lekić.

Glumica Zinaida Dedakin je gostujući u „Jutru“ na samom početku razgovora istakla da je ponosna na ovaj projekat:

„Ja toliko jedva čekam, to je toliko nešto zdravo… Prosto mi je neprijatno da reklamiram nešto što je sjajno. Zaista smo preponosni na čelu sa Markom koji je praktično radio ovu predstavu. Mi se prvi put u životu srećemo, nadam se da ćemo i nastaviti. Velika radost u čitavoj ekipi, sjajan tekst, Zoran Lisinac je doneo nešto što je potpuno drugačije, naša rediteljka Jelena Volf bez nje ništa, naravno koja je bila prvi saradnik i kreator i naravno rediteljka Boba Radun, za nas je Boba. Veliki značajan posao smo uradili, nije bilo lako…“, rekla je Zinaida, koja je otkrila zašto bi trebalo da volimo seriju „Popadija“:

„Zato što su likovi topli, zato što su živi, zato što postoje, zato što je komedija, zato što u čitavom scenariju stanuje milota, dobrota, zato što je poruka uvek jedina, a to je ljubav“, otkrila je glumica. Marko i Zinaida su sa nama podelili zanimljive situacije sa seta serije, a čak se dešavalo da moraju da prekinu snimanje zbog smeha.
TV Prva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.