AJDE BRE ŽENO OSTAVI ME NA MIRU! Rasprava Milice Zavetnice i Čede Jovanovića u programu uživo! Joksimović: Ovo je ispod svakog nivoa!

14:27

13.12.2022

Podeli vest:

printscreen/K1

Burno TV gostovanje u kome glavni „igrači“, predsednica stranke „Zavetnici“ Milica Đurđević Stamenkovski i lider LDP Čedomir, nisu mogli da se slože gotovo ni oko čega, a žestoka svađa među njima planula je već u prvim minutima na K1 televiziji.

Iako je voditeljka Jovana Joksimović na samom početku naglasila da poenta emisije nije sučeljavanje dobro poznatih suprotstavljenih stavova, Milica Đurđević Stamenkovski i Čeda Jovanović posvađali su se već na početku kada je lider LDP spomenuo sednicu parlamenta noć nakon što su vlasti u Prištini proglasile nezavisnost Kosova.

– Bilo je jako teško ali nije bilo ružnih reči. Možete misliti koji su moji stavovi o Koštunici i koliko se mi razlikujemo, ali sam smatrao da nije ni vreme ni mesto da ja sad guram prst u oko nekome. Nije ni danas. Meni je žao što je srpska opozicija toliko zastranila. Sećam se kako su Putinu nosili pismo u kome traže od njega pomoć i podršku jer Vučić namerava da izda Kosovo – rekao je Jovanović u jutarnjem programu na K1.

printscreen/K1

Pominjanje Vladimira Putina bio je prst u oko Milici Đurđević Stamenkovski.

– A da li se sećate kad ste vi tražili logistiku i podršku za petooktobarsku revoluciju? Da li se sećate kada su vaši saborci i saradnici išli na obuku u Budimpeštu? – upitala je Đurđević Stamenkovski Jovanovića.

Kakva logistika Milice? Kakva obuka? odgovorio je Jovanović.

– Obuka, kako srušiti državu – odgovorila je predsednica stranke „Zavetnici“.

– Koju državu Milice… Narod izašao jer su bili pokradeni izbori – kazao je Jovanović.

printscreen/K1

Milica Đurđević Stamenkovski je potom uputila niz uvreda na račun lidera LDP.

– Vi ste jedna pre svega diskreditovana politička figura bez ikakve političke podrške u javnosti. Vi govorite u ime malog broja građana, ali ja poštujem i taj mali broj građana. Želim ja da čujem vaše mišljenje ali mislim da ste zalutali u vremenu i prostoru – oštra je bila zavetnica.

Jovana Joksimović pokušala je da da smiri situaciju, ali bezuspešno.

– Kad ste se ispilili pod Šešeljevom mantijom onda nastavite tim putem. Nemojte sad meni ovde da držite lekcije, nisam došao ovde da vas slušam takvu. Je l’ vam to jasno? – nastavio je Jovanović.

– Ne možete vi meni da odredite šta ću ja da govorim – ubacila se u Jovanovićevo izlaganje Milica Đurđević.

– A šta ste vi došli da se svađate sa mnom? Budite pristojni. Tema je ozbiljna – rekao je Jovanović.

Đurđević Stamenkovski je potom optužila Jovanovića da ima rusofobiju.

printscreen/K1

– Problem je što je vama tema uvek Rusija. Kad imate problem sa upisom deteta na fakultet vi vidite Rusiju, kad vas jure po ulici vi vidite Ruse, vi imate jednu rusofobiju. Vi ste Aljbina Kurtija nazvali progresivnim političarem. Rekli ste da on donosi budućnost i prosperitet – rekla je Milica Đurđević, na šta je Jovanović odgovorio;

– Ja njega vrlo dobro poznajem i znam šta sam rekao o njemu – rekao je Jovanović.

Kako je vaša kritika uvek usmerena samo na srpsku politiku koju nazivate pogubnom. Zašto ne kritikujete Prištinu, Vašington, Brisel.

Ma ko govori o srpskoj pogunoj politici?! Ajde prekinite stvarno. Je l’ možete da prekinete sa tim glupostima.

Na Jovanovićevu konstataciju da je srpska politika pogubna, Milica Đurđević Stamenkovski je potom upitala lidera LDP da li smatra da je takva bila i politika Tuđmana i Alije Izetbegovića, Jovanović je oštro odgovorio:

– Ma šta vi znate o Tuđmanu i Aliji Izetbegoviću. Ajde bre ženo, ostavi me na miru – rekao je lider LDP.

U jednom trenutku su se i dotakli teme barikada. Ali i oko toga se nastavila rasprava.

– Ti sediš ovde a neko je tamo na barikadama. Dosta je naroda stradalo zbog tog vašeg ludila – rekao je lider LDP Milici Đurđević.

– Oni nisu iz hira otišli na te barikade nego iz nužde – odgovorila mu je ona.

– A što ti nisi na barikadama, nego se šminkaš ovde sat vremena. I onda ćeš da odeš u Hrtkovce da kupiš kuću ko Šešelj i da odatle srbuješ – rekao je Jovanović.

– Što se šminkanja tiče, vi ste odavno našminkani i namazani – nije mu ostala dužna Stamenkovski na konstataciju.

U raspravu se ubacila i Jovana Joksimović.

– Čekajte polako. Ružno je da tako pričamo. I reći jednoj ženi: „e ti se šminkaš a ne ideš na barikade“ – skrenula mu je pažnju Jovana Joksimović.

Pa šta se sat vremena šminka onda dođe ovde da mi srbuje – odgovorio je Jovanović voditeljki, na šta mu je Joksimović odgovorila da je ova rasprava „ispod svakog nivoa“.

 

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.