TAMIŠ SE POZLATIO U HRVATSKOJ Pančevci na međunarodnom turniru osvojili 6 zlatnih i 4 bronzane medalje!

18:07

12.02.2023

Podeli vest:

G.J.

Džudisti „Tamiša” nastavili su sa žetvom medalja. Ovog vikenda briljirali su u Čakovecu na veoma jakom međunarodnom turniru na kojem je učestvovalo 650 takmičara iz 7 država.

U konkurenciji vršnjaka iz Hrvatske, Nemačke, Mađarske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije Pančevci su osvojili ukupno 10 medalja: 6 zlatnih i 4 bronzane.

U ukupnom plasmanu u kategoriji mlađih kadeta osvojili su 3.mesto.

Najsjajnijim odličjem posle veoma uzbudljivih i atraktivnih borbi okitili su se Natalija Novaković, Katarina Kesin, Tamara Grabundžija, Petar Novaković, Vasilije Stajčić i David Mamojka.

G.J.

Treće mesto i bronzane medalje osvojili su Pavle Ćosić, Marija Penevski, Mihajlo Vuković i Gavrilo Bošković.

G.J.

Pored medalja posebna priznanja dobili su David Mamojka koji je proglašen za najboljeg takmilčara do 12 godina, Natalija Novaković koja je bila najsuperiornija u konkurenciji do 14 godina i Vasilije Stajčić koji je bio za klasu ispred svih u kategoriji dečaka do 16 godina.

Ekipu su uspešno predvodili treneri Neda Ostojić i Dušan Pavić koji mogu biti ponosni ostvarenim rezultatima , ali i ponašanjem svojih takmičara koji su na najbolji mogući način predstavljali svoju zemlju, grad i klub u Hrvatskoj.

 

(Pančevac/G.J.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.