PANČEVO IMA PRVAKE DRŽAVE U SAMBI: Zlato osvojili Neda Ostojić i Filip Maksimović, a takmičari kluba TAMIŠ izborili se za još devet medalja

11:48

26.02.2023

Podeli vest:

Džudo klub „Tamiš”

Džudo klub „Tamiš” ima sekciju i u sambi, sportu koji je sličan rvanju i džudou i koji nije toliko popularan, ali takmičari iz ovog kluba se veoma uspešni i u njemu. Na pojedinačnom prvenstvu Srbije za kadete, mlađe juniore, juniore i seniore osvojili su 11 medalja.

Prvaci države postali su u kategoriji seniorki Neda Ostojić, trener u džudo klubu i Filip Maksimović u konkurenciji mlađih seniora.
Petar Novaković osvojio je srebrne medalje u kategoriji mlađih juniora i kadeta, dok je Vasilije Stajčić zauzeo treće mesto kod kadeta.

Džudo klub „Tamiš”

I devojke u mlađim kategorijama bile su veoma uspešne.

Marija Penevski i Marija Stojanovski u kategoriji mlađih juniorki i kadeta osvojile su dve srebrne medalje, a u istom uzrastu Milena Sekulović osvojila je 3. mesto kod juniorki i 2. mesto kod kadeta.
Dunja Pralica se takođe popela na pobedničko postolje i okitila se srebrnom medaljom u kategoriji kadeta.

Milica Sekulović članica DŽK „Tamiš” bila je veoma uspešna u Zagrebu na „Croacija Open” u rvanju. Ona je osvojila zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji sa našom reprezentacijom koja je u ukupnom plasmanu zauzela 3. mesto.

(Pančevac/G.J)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.