UČENICI MAŠINSKE ŠKOLE BORAVILI U ITALIJI: Organizovana poseta u sklopu Erazmus programa VIDEO

18:54

28.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Pancevo RTV

Mašinska škola “Pančevo” od prošle godine deo je Erazmus programa u sklopu kojeg su organiozovane posete profesora i učenika Italiji. Pre par nedelja osmorica učenika bilo je u prilici da boravi u Italiji i stekne nova znanja i upozna se sa radom u velikim kompanijama.

Mašinska škola “Pančevo” u sklopu Erazmus programa sprovodi aktivnosti kako bi učenici stekli širu sliku obrazovanja u evropskim zemljama. U sklopu tih aktivnosti organizovana je i poseta Italiji kako bi učenici mogli da prošire svoja znanja u njihovoj praksi. Ovom prilikom osmorica učenika bilo je u prilici da radi u njihovim kompanijama i servisima.

Prošle godine kada je i program počeo da se realizuje u Mašinskoj školi, najpre su nastavnici boravili u Italiji u cilju razmene iskustava.

Erazmus projekat koji sprovodi ova obrazovna ustanova uskoro će biti završen. U sklopu njega planiran je i dolazak italijanskih učenika i profesora.

(Pančevac/Rtvpancevo)

POŠUMLJAVANJE POTAMIŠJA: Ministarstvo životne sredine sufinansira projekat, potpisivanju ugovora prisustvovala Maja Vitman

ODVAJANJE KUĆNOG OTPADA: Početak primene projekta „O-DVA-JA-MO” u Pančevu obeležen bogatim programom. Pogledajte kako je bilo FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.