KLIKNITE SA KUPCIMA: Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga ohrabruje privrednike da se pridruže trendu online prodaje

11:07

14.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

Privrednici sa teritorije Pančeva i južnog Banata bili su u prilici da se upoznaju sa ciljevima i značajem E-trgovine, kao i o potrebama korišćenja E-platformi za bezbedno i uspešno poslovanje.

U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga edukaciju su realizovali predstavnici kompanije Ananas i kompanije MTS u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i uz podršku Privredne komore Srbije u okviru projekta „Kliknite sa kupcima”.

RPK Pančevo/pancevo.pks.rs

Edukacija održana u Pančevu namenjena je svima koji žele da otvore svoju internet prodavnicu, pokrenu sopstvenu Online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-trgovine, bila je 5. skup u okviru pomenutog proejkta, nmavodi se u saopštenju Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga.

Tokom edukacije predstavnici kompanije Ananas predstavili su značaj E-trgovine i ukazali da je u današnjim uslovima poslovanja neophodno da kompanije „otvore” svoje Online prodavnice kako bi se približili kupcima svoju ponundu proizvoda i usluga. Takođe, prisutnima su ukazali na razloge koji demotivišu kupce da kupuju Online i istovremeno dali dragocene savete kako ih prevazići kroz prerdstavljanje svog koncepta poslovanja.

RPK Pančevo/pancevo.pks.rs

Predstavnici MTS-a su u svom delu edukacije predstavili svoje usluge u sferi digitalnog poslovanja odnosno E-platforme koje privrednicima pružaju mogućnost savremenog poslovanja kao što su E-faktura; E-pismonoša E-kancelarija ili E-fiskal kao i BIZ BOH pakete za poslovne korisnike koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju MTS servisa: fiksne, mobilne telefonije, interneta i televizije.

Tokom diskusije privrednici su dobili odgovore na brojna pitanja i probleme koji se pojavljuju u praksi ukazuju na to da privrednici prate savremene trendove i da će se u veoma kratkom roku učešće od 27% kompanija u Srbiji koje imaju mogućnost online poručivanja proizvoda ili usluga značajno povećati, navodi se na sajtu Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga.

(Pančevac)

PRIVREDNICI POKAZALI VELIKO INTERESOVANJE ZA STRUČNI SKUP PRIVREDNE KOMORE: U Pančevu predstavljeni projekti za unapređenje poslovanja i bolje poslovno povezivanje

ODRŽANA 5. SEDNICA PARLAMENTA PRIVREDNIKA JUŽNOG BANATA: Naš region zadržao pozitivne trendove po pitanju rasta zarade

CIPELA GLAVU ČUVA Obućar Petar Pavlović za PANČEVAC priča o zanatu kojim je othranio porodicu: Ponovo da se rodim opet bih ovaj poziv odabrao FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.