FAKUNDO KAMPACO SE VRAĆA U REAL MADRID NA LETO! Španski mediji prenose da je sve završeno!

15:37

23.04.2023

Podeli vest:

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco vratiće se u Real Madrid naredne sezone, javlja pouzdani „Relevo“.

Španski mediji i to oni veoma pouzdani danas su objavili da su se predstavnici Real Madrida, direktor Huan Karlos Sančez i sportski direktor Alberto Ereros sastali sa Fakundom Kampacom uoči utakmice Crvene zvezde i Barselone u katalonskom gradu i tada dogovorili saradnju za narednu sezonu.

Obostrana želja za ponovnom saradnjom postojala je po povratku Kampaca iz NBA lige, međutim nije bila ostvariva iz finansijskih razloga i Argentinčevih problema sa oporezivanjem.

Sada, kako on dolazi iz Srbije natrag u Španiju, biće registrovan kao „nerezident“ i poreski organi uzeli bi samo 22 odsto ukupnog ugovora koji će Kampaco potpisati sa Realom. Zimus je ponuda „kraljevskog kluba“ navodno bila 1.600.000 evra, piše „Relevo“.

Tako, ako je suditi prema ovim natpisima, Crvena zvezda neće imati Fakunda Kampaca naredne sezone iako su se nadali da će to biti slučaj i da će sa izuzetno konkurentnim timom napasti gornji deo tabele.

Kampaco je brzo po dolasku u Crvenu zvezdu demonstrirao magiju i jasno je da je reč o vrhunskom košarkašu za evropsku scenu. Na 15 mečeva ove sezone u AdmiralBet ABA ligi on prosečno beleži 14.5 poena, uz 6.7 asistencija. U Evroligi je odigrao devet mečeva i na proseku je od 15 poena i 5.9 asistencija.

(Pančevac/Sportske)

NEMEŠ POSUSTAO NA SAMOM KRAJU: Srebrna medalja za srpskog rvača na Evropskom prvenstvu u Zagrebu! VIDEO

REMI PO MERI OBE EKIPE: Železničar i IMT podelili bodove, naši fudbaleri korak bliži Superligi Srbije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.