VELIKI PREOKRET SRBIJE U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI U BEČU Slabija igra srpskih igrača dovoljna za pobedu nad Jordanom!

22:42

16.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: transfermarktserbia

Ne baš savršeno izdanje Srbije završeno je pobedom protiv Jordana rezultatom 3:2 nakon velikog preokreta u prijateljskoj utakmici.

Oko 10.000 srpskih navijača došlo je na „Viola Park“ u Beču da bodri „Orlove“ koji su, možemo da kažemo, podbacili na ovom meču.

Meč je obeležio prekid u 85. minutu, nakon izjednačujućeg gola Srbije, kada je, sudeći po onome što je moglo da se čuje od zvaničnog spikera, nekoliko navijača utrčalo na teren.

Prekid je trajao oko pet minuta nakon čega je utakmica nastavljena.

Orlovi su imali na ovom meču prednost rezultatom 1:0, ali zatim i zaostatak 2:1 sve do 83. minuta, ali je na scenu stupio Dejan Joveljić.

Bez obzira na to što selektor Dragan Stojković Piksi nije mogao da računa na određene, standardne prvotimce, Srbija je morala da odigra bolji meč.

Već na početku je Jordan pokazao da želi da se nadigrava sa kvalitetnijim rivalom.

Golman Predrag Rajković je u šestom minutu „skinuo“ zicer Al Tamariju, a samo minut kasnije dogodio se ubedljivo najbolji momenat za Srbiju na ovoj utakmici.

Filip Kostić je izveo korner sa desne strane, a lopta je preko Račića stigla na drugu stativu gde je spreman bio Strahinja Eraković koji je doneo prednost Orlovima i upisao prvenac u dresu nacionalnog tima.

Igralo se u veoma dobrom ritmu, Srbija je u nastavku poluvremena imala nešto bolji posed, ali je Jordan bio tim koji je bio opasniji, koliko god to ne bi trebalo tako da bude.

 

(Pančevac/Kurir)

KOŠARKAŠICE NASTAVLJAJU DA DOMINIRAJU U drugom meču Evrobasketa ubedljivo savladana Slovačka! Obezbedile prolaz u drugu fazu!

DARIO GRGIĆ OD DANAS IGRAČ ŽELEZNIČARA! Potpisao ugovor na tri godine!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.