OVAJ NASTUP ŠOKIRAO JE SVE NA LESKOVAČKOM KARNEVALU Devojka u donjem vešu izazovno pleše dok deca gledaju iz publike! VIDEO

19:29

12.07.2023

Podeli vest:

printscreen/tw

Na 17. međunarodnom karnevalu u Leskovcu su se pojavila brojna kulturno-umetnička društva kao i solisti, ali je na društvenim mrežama puno pažnje izazvao nastup jedne devojke za koji bi se moglo reći da je prilično provokativan.

Naime, na gradskom trgu su se predstavljali mnogi igrači a među njima i devojka obučena samo u crveni veš, koja je izvela provokativnu tačku na stolici.

Naime, na snimku za koji se tvrdi da je urađen na festivalu vidi se devojka koja se uvija na stolici, a njen nastup vrlo lako bi mogao da se poveže čak i sa igrom u nekom striptiz baru.

Ovako provokativan nastup mnogi na društvenim mrežema su osudili jer leskovački karneval uglavnom okuplja porodice i decu.

(Pančevac/24sedam)

SPREMA SE NAJVEĆA TRUBAČKA FEŠTA NA SVETU Ove godine u Guči i predsaborski dani na kojima će pevati Aleksandra Prijović i Aco Pejović!

STUDENTKINJA POBEDILA VIŠE OD 40 MUŠKARACA Marija Seočanac predstavlja će Srbiju na Svetskom takmičenju u oranju u Letoniji! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.