PRVI SUPERLIGAŠKI MEČ U PANČEVU: Predrag Rogan i Marko Jovanović pozivaju Pančevce da podrže Železničar! Podrška publike važna za pobedu

10:01

04.08.2023

Podeli vest:

Facebook/FK Železničar

Subota je definitivno istorijski dan za Železničar i sport u Pančevu. Prvi put u SC „Mladost“ biće odigrana superligaška utakmica, a akteri iste u 20 časova biće fudbaleri Železničara i Mladosti iz Lučana.

Uprava kluba nada se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, jer izabranici Predraga Rogana zaslužuju podršku u prvom meču na domaćem terenu.

Kako je istakao šef struke Železničara, igrači su spremni i jedva čekaju da se najlepšem svetlu prikažu Pančevcima. Istina, za rivala će imati iskusnu ekipu Mladosti iz Lučana, koja je u prvom kolu na domaćem terenu igrala nerešeno 0:0.

– Zadovoljni smo pobedom protiv Napretka, spremali smo se za taj meč, kao i za celo prvenstvo. Ništa spektakularno nismo uradili, ali svakako je lepo pobedom otvoriti šampionat. Pogotovo što je to istorijski, prvi trijumf Železničara u eliti – rekao je Predrag Rogan, šef stručnog štaba Železničara.

Nije ekipu iz Pančeva zahvatila euforija posle prvog trijumfa, trener Rogan spušta loptu na zemlju.

– Mnogo je važnije gde ćemo biti u maju sledeće godine, jer želimo da Železničar bude bitan činilac srpskog fudbala. Jedan stepenik smo preskočili, a već u subotu nas očekuje jako zahtevna utakmica protiv iskusne i fizički dominantne ekipe u našem prvenstvu.

Za pobedu na domaćem terenu Železničaru će biti neophodno znanje, sreća, ali pre svega podrška publike.

– Mladost je tim koji ima definisan mehanizam igre i vrlo dobro se zna šta oni očekuju i šta žele u toku utakmice, ali i mi smo spremni na sve izazove koji će biti pred nama. Spremamo se maksimalno ozbiljno i očekujemo da Pančevcima podarimo dobar rezultat i još jedno uživanje – istakao je Predrag Rogan.

Uprava kluba odlučila je da ulaz za prvu istorijsku utakmicu bude besplatan, a podela ulaznica počeće već od 17.00 časova u subotu.

– Hvala navijačima koji su podržavali Železničar i u prvoligaškim bitkama, a pozivam ih da u subotu dođu u velikom broju i prisustvuju ovoj značajnoj utakmici – rekao je iskusni Marko Jovanović.

Ako neko dobro poznaje Lučance, onda je to upravo iskusni štoper.

– Mladost je iskusna ekipa i najozbiljnije shvatamo izazov koji nas očekuje. Voleo bih da navijači ispune tribine stadiona, a da se mi predstavimo u što boljem svetlu – rekao je naš kapiten Marko Jovanović.

(Pančevac)

SJAJNA PORODICA ROGAN Veselo na proslavi rođendana trenera FK Železničar!

PREDRAG ROGAN OKUPIO PRVOTIMCE ŽELEZNIČARA: Evo šta im je rekao na prvom treningu VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.