SRBIJA ĆE IGRATI EP U FUDBALU POSLE 24 GODINE Orlovi na domaćem terenu odigrali remi sa Bugarskom za put u Nemačku! FOTO

17:00

19.11.2023

Podeli vest:

RTS

Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo posle 24 godine čekanja! Orlove ćemo gledati na smotri najboljih evropskih reprezentacija u Nemačkoj 2024. godine.

Srbija je odigrala samo 2:2 protiv Bugarske u Leskovcu u meču poslednjeg kola kvalifikacija.

Srpski tim je bio odličan u prvih 20 minuta, ali od tog momenta usledilo je rasulo u igri naše reprezentacije. Očajnih 60 minuta… Nedopustivo, bez žara, energije, totalno odusutno… E, tako je delovala Srbija. Bugari su preokretnili rezultat i poveli sa 2:1! Mislili smo da je u pitanju košmar. Iako su Mađari u tim momentima vodili i samim tim smo bili i dalje na EURO, utisak je bio više nego gorak.

Srbiju su na EP odvela dva defanzivca – Veljković i Babić. Posebno je bitan bio gol Babića u 82. minutu.

To što se Srbija grčevito branila u poslednjih 10-ak minuta možda najbolje odslikava šta smo gledali ovog popodnevna u Leskovcu.

(Pančevac/Kurir)

PIKSIJU ISTIČE UGOVOR KRAJEM GODINE I SVI SE PITAJU JEDNO Evo da li će on voditi Srbiju na EP! Postoji jedna klauzula u ugovoru!

JOŠ JEDNA VELIKA POBEDA FSS Piksi dobija neočekivano pojačanje u svom timu! Ovaj fudbaler je odlučio da igra za Srbiju! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.