KUD ĆETE BOLJU PRIPREMU ZA OI Vučić posetio izložbu „Božidar Maljković – veoma francuski život“

15:41

01.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas izložbu „Božidar Maljković – veoma francuski život“, koju je u svojim prostorijama organizovao Francuski institut u Srbiji i tom prilikom rekao da se gledajući izložbu prisetio nekih istorijskih trenutaka u istoriji košarkaškog sporta, koji su prikazani kroz detalje njegove izuzetne karijere.

– Iskoristio sam priliku da zamolim Božu da prognozira uspeh naše reprezentacije u Parizu, a razmenili smo mišljenja i o najvažnijim pitanjima u srpskom sportu – istakao je Vučić i dodao da je Maljković sportska legenda i jedan od najvećih evropskih košarkaških trenera svih vremena – objavljeno je na Instagram profilu „buducnostsrbijeav“.

Dodao je da nije mogao, a da „ne oseti ponos na sportsko nasleđe naše nacije, jer i Maljkovićev ogroman uspeh oličava duh naše izdržljivosti, odlučnosti i timskog rada i ujedno svedoči o snazi strasti i istrajnosti u postizanju rezultata koje uvek treba da definišu naš nacionalni nastup na svetskim takmičenjima“.

Izložba posvećena slavnom treneru i aktuelnom predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije Božidaru Maljkoviću, otvorena je 16. marta i na njoj su izloženi njegovi dresovi i trofeji, uz osvrt na momente koji su obeležili njegov život i trenerske dane.

(Pančevac/Blic)

PREDSEDNIK VUČIĆ U BATAJNICI: 20. aprila videćete prva gađanja srpskih dronova

TAČNO U 17 SATI VUČIĆ OBJAVIO Miloš Vučević je novi mandatar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.