PANČEVCI POBEDILI INĐIJU 2:1: FK Železničar na korak do opstanka u Super ligi

21:43

30.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

U prvom meču baraža za opsatanak u Super ligi fudbaleri Železničara igrali su u Loznici protiv Inđije koja je zauzela 3. mesto u Prvoj ligi Srbije.

 

Pobedili su Pančevci sa 2:1 (2:0) i tako se približili željenom cilju. Meč je mnogo bolje započeo Železničar koji stiže do vođstva već u 9. minutu kada je Romanić glavom pogodio mrežu domaćina. U 20. minutu Hajdin je centrirao sa desne strane,a Romanić je ponovo na pravom mestu i preciznim udarcem glavom udvostručuje prednost svoje ekipe.

U drugom poluvremenu Inđija je pokazala da može biti veoma neugodna i u 75. minutu Janjić snažno šutira iz šesnaestreca i neodbranjivo šalje loptu pod prečku. U poslednjim trenucima meča u sudijskoj nadoknadI Inđijci su mogli stići i do izjednačenja, ali istakao se golman Mijatović sjajnom intervencijom.

Revanš meč se igra u Pančevu u ponedeljak i Železničaru je dovoljan i nerešen rezultat, ali ne treba kalkulisati i izabranici trenera Sivića ako odigraju maksimalno angažovano kao u prvom poluvremenu u Loznici navijači će imati razloga za radost,a Pančevo će i dalje imati superligaša.

(Pančevac/G.J)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.