SUPERLIGA OSTAJE U PANČEVU: FK Železničar – FK Inđija 2:O

22:13

03.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/FB

Superliga će se gledati i naredne sezone u Pančevu. Železničar je posle dvomeča bio bolji u baražu od Inđije, a pred domaćim navijačima je slavio sa 2:0 golovima Kahvića u 15. minutu i Đorđevića u prvom minutu nadoknade utakmice sa bele tačke.

Od dolaska Tomislava Sivića, Pančevci ne znaju za poraz, a pomenuti trener je uspeo ono što su mnogi nazivali nemogućom misijom.

Posle Novog Pazara i Mladosti iz Lučana, Sivić je mesto u eliti kroz baraž uspeo da obezbedi i Železničaru iz Pančeva.

„Dizelka“ je u poslednjih devet utakmica uspela da zabeleži čak pet pobeda i četiri remija, što dovoljno govori o formi tima iz Pančeva.

Rano je domaći tim došao do prednosti već u 18. minutu. Lazar Romanić je fantastično prošao po desnoj strani. Video je samog Kavića u srcu šesnaesterca, kome sa pet metara nije bilo teško da zatrese praznu mrežu Inđije.

Nastavili su domaći da pritiskaju odbranu Inđije, ređale su se šanse, međutim Romanić i drugovi nisu uspeli do drugog gola do kraja prvog poluvremena.

U nastavku utakmice Železničar nije dozvolio Inđiji da ozbiljnije zapreti, a sa druge strane šanse su propustili Grgić i Purtić.

Na kraju utakmice, odnosno u prvom minutu nadoknade na intervenciju iz VAR sobe glavni sudija je pokazao na belu tačku, posle igranja rukom jednog igrača Inđije. Siguran sa bele tačke bio je Đorđević, koji je Železničaru tako doneo ubedljiv trijumf.

Železničar – Inđija 2:0 (1:0)

Stadion: SC „Mladost“ u Pančevu. Gledalaca: 1.000. Strelci: Kahvić u 15, Đorđević (iz jedanaesterca) u 90+1. minutu za Železničar. Žuti kartoni: Knežević, Purtić (Železničar), Maričić, Desančić (Inđija).

ŽELEZNIČAR: Mijatović, Balaž, Obradović, Stanković, Hajdin, Purtić, Đorđević, Romanić /69.S.Jovanović/, Knežević, Grgić /81.Trifunović/, Kahvić /69.Pavlov/

INĐIJA:Tasić, Kukolj /63.Gajinović/, Tešić/79.Đorđević/, Mitrović, Vrbić /79.Vuković/, Mijailović, Janjić /38.Radosavljević/, Desančić, Popović, Subotić /63.Milošev/, Maričić.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.