STEVANOVIĆ NA OTVARANJU OLDTAJMER SKUPA Ponosni smo domaćini manifestacije koja okuplja entuzijaste i kolekcionare

21:26

08.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

U Pančevu je održan drugi po redu Oldtajmer skup, ispred Narodnog muzeja na Trgu Kralja Petra I.  Manifestaciju je otvorio Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva, koji je istakao da su ovakvi skupovi od velike važnosti za naš grad.

– Drage sugrađanke i sugrađani, gosti i organizatori… Jako je lepo biti danas ovde sa vama na drugom „Oldtajmer skupu”, koji je već sada pokazao da će u budućnosti postati još jedna od mnogobrojnih tradicionalnih manifestacija što se održavaju na teritoriji grada Pančeva. Izuzetna mi je čast što mogu da budem deo ovakve manifestacije. Pančevo, grad s bogatom istorijom i kulturom, danas je ponosni domaćin ovog događaja koji okuplja entuzijaste i kolekcionare. „Oldtajmer skup” nije samo prilika da se vide prelepa i jedinstvena vozila, već i za druženje i razmenu iskustava.

 

Stevanović je dodao da će Grad Pančevo i u budućnosti, kao i do sada, nastaviti da podržava manifestacije u našem gradu.

– Ovo je jedna od najzanimljivijih i možda najatraktivnijih manifestacija. Zahvaljujem svima koji su doprineli organizaciji ovog skupa, organizatorima i učesnicima što su dovezli svoje prelepe automobile, jer vaš trud i posvećenost čine ovaj događaj posebnim, a to pokazuje i veliki broj posetilaca. Drage Pančevke i Pančevci i mnogobrojni gosti, želim vam da uživate pre svega u ovim prelepim automobilima, ali i u svemu onome što su organizatori danas pripremili za vas. Hvala svima što ste došli da zvanično proglasimo manifestaciju otvorenom – poručio je Stevanović.

(S.T.)

 

Drugi Oldtajmer skup: Pogledajte, od “kadilaka” do “mini-morisa”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.