MIKINA ŠKOLA DOBILA KOŠARKAŠKI TEREN

Kompanija Brose poklonila je teren za basket, tj tri miliona dinara pomoću kojih je on sređen.

19:22

14.06.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Osnovna škola “Miroslav Mika Antić” iz Pančeva dobila je novi košarkaški teren zahvaljujući donaciji kompanije Brose koja je dala tri miliona dinara za njegovo uređenje. Svečanom otvaranju terena prisustvovali su čelnici grada Pančeva gradonačelnik Aleksandar Stevanović i gradska menadžerka Maja Vitman, kao i direktori kompanije Brose.

Poslednji dan ove školske godine za učenike Osnovne škole “Miroslav Mika Antić” u Pančevu biće, možda, jedan od najlepših koji će pamtiti u svom školovanju. Zahvaljujući društveno – odgovornom radu i posvećenosti lokalnoj zajednici kompanija Brose poklonila je teren za basket, tj tri miliona dinara pomoću kojih je on sređen.

Direktorka ove obrazovne ustanove Dragana Krstić nije krila sreću i zadovoljstvo zbog novog terena koji će biti značajan za svu decu ove škole.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović istakao je značaj ovakvih dela za lokalnu zajednicu i pohvalio kompaniju Brose koja redovno učestvuje u stvaranju lepog i korisnog za naš grad.

Iznenađenjima za sam kraj ove školske godine ovde nije kraj. Ceremoniji otvaranja prisustvovao je i jutjuber Triki koji je svojim dobro poznatim basketaškim trikovima obradovao decu i odigrao i partiju basketa, dok je gradonačelnik Pančeva sa decom i ŠOSO “Mara Mandić” bacanjem lopte u koš svečano otvorio teren.

VELIKA ZAPLENA DROGE U JUŽNOM BANATU: U Pančevu, Kovinu i Banatskom Karlovcu uhapšena trojica muškaraca

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.