LETNJI RED VOŽNJE – Pojačani polasci za Devojači bunar

09:17

01.07.2024

Podeli vest:

Pančevac / Milan Šupica
Porređeni polasci na linijama 14 i 4

Najviše promena u letnjem redu vožnje na „četrnaestici“ i „četvorci“, a do Devojačkog bunara pojačani polasci tokom vikenda. Na našem sajtu pogledajte i pregledne redove vožnje u gradskom saobraćaju.

Ove godine, za razliku od prošle, školska godina je trajala onoliko koliko je i planirano, pa nije bilo dileme ni za lokalnog autobuskog prevoznika „Pantransport“ da sa letnjim redom vožnje krene pošto su se đaci raspustili, od 24. juna. A pošto škola ove godine počinje u ponedeljak, 2. septembra, to znači da će letnji raspored polazaka autobusa važiti do nedelje, 1. septembra.

Osetnih izmena jedino ima na „četrnaestici“ (od Koteža 1 do Omoljice) i „četvorki“ (od Centra do Minela), kao i prethodne tri godine, jer će autobusi na tim linijama na pola sata radnim danima saobraćati samo u špicevima. Vikendom nema promena jer će se nastaviti satni red vožnje. Po jedan polazak se ukida na liniji 25 za Banatski Brestovac (14.35 sati), kao i na liniji 27 za Ivanovo (6.05).

Što se tiče međumesnog saobraćaja, promene su neznatne. Ukida se „školska linija“ za Kovačicu u 13 – sa povratkom u 14.05 časova. Ali putnici za Debeljaču moći će da koriste autobus za Samoš u 13.30 časova koji će prolaziti kroz to mesto. Promena za Beograd nema jer je i za očekivati da autobusi za glavni grad i dalje budu dobro popunjeni.

A ni cene se nisu menjale. Karta za „prvu zonu“, koja obuhvata i Starčevo, je 100, odnosno 110 dinara ako se kupuje u vozilu, za „Zonu 2“ 160 a za „Zonu 3“ 190 dinara. Do Beograda autobus košta 300, a 100 dinara se može uštedeti ako se kupi povratna od 500 dinara. Studenti, uz indeks, u jednom smeru plaćaju 250 a za odlazak i povratak 400 dinara.

Za Devojački bunar autobusi su već startovali, a promena je u tome što i subotom uveče postoji prevoz do Pančeva, kao i nedeljom ujutru u pravcu Devojačkog bunara. Tako i subotom i nedeljom sa Glavne autobuske stanice autobus polazi u 9:00, a iz Devojačkog bunara se vraća oko 9.45. U večernjim satima polazak iz Pančeva je u 18, a isti autobus izletnike, vikendaše, a sada i kupače iz novog akva-parka, vraća oko 19.30, to jest kada autobus stigne iz Pančeva.

Letnji red vožnje na linijama 2, 3, 4 i 3L i 5a

Letnji red vožnje na linijama 6, 7, 8 i 9

Letnji red vožnje na linijama 14, 24, 25 i 27

(Pančevac)

Pantransport: Od 24. juna letnji red vožnje. Evo na kojim linijama nema promena

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.