OPSADNO STANJE U LOZNICI! Albanac ubio SRPSKOG POLICAJCA

09:01

18.07.2024

Podeli vest:

RINA

Povodom zločina koji se tokom noći dogodio u Loznici oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je potvrdio da je  ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem.

– Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su mercedes tutinskih registarskih oznaka u kojem su se nalazile dve osobe – rekao je Dačić, i dodaje:

„Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Krsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegla“, rekao je Dačić.

– Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice. Uviđaj od strane Višeg javnog tužioca iz Šapca i pripadnika policije je u toku.

Kako se saznaje, jedno lice je uhapšeno, dok se za drugim intenzivno traga. U potragu su uključene i helikopeterske jedinice MUP-a.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ž OZI INFOMEDIA (@zozi_infomedia)

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija ubrzo nakon ovog obračuna.

Na licu mesta u Loznici su velike snage pripadnika Ministarstva unustrašnjih poslova koji rade na rasvetljavanju celog slučaja.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime H. A.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.