IVANOVO: „Ribarski dani i noći” nude bogat program, a u subotu „Osvajači“

14:01

07.08.2024

Podeli vest:

Foto: Mesna zajednica Ivanovo

Ivanovačka manifestacija pod nazivom „Ribarski dani i noći”, koju organizuju tamošnja Mesna zajednica i druge seoske institucije, biće održana narednog vikenda, kada će meštanima i njihovim gostima biti ponuđeni interesantni i raznovrsni sadržaji, uglavnom sačinjeni od raznih takmičenja.

Program počinje nadmetanjem dece do uzrasta od 14 godina u pecanju na plovak u subotu, 10. avgusta, od 8 sati na kanalu DTD-a.

Nakon toga, oko 11.30 na terenima kod crkve, takođe za mališane, biće organizovano takmičenje u skakanju u džakovima u dve starosne kategorije (do devet i do četrnaest godina), a potom će po istom principu uslediti i okršaj u bacanju kamena s ramena.

Turnir u stonom tenisu će od 13 sati biti upriličen u holu Doma kulture, a na istom mestu i dva sata kasnije u stonom fudbalu.

Takmičenje je u bacanju trojki startovaće od 16 sati na terenu pored crkve, a sat kasnije i turnir u basketu „tri na tri“, a od 18 sati krenuće i nadmetanje u malom fudbalu, uz napomenu da svaka ekipa treba da plati kotizaciju od 8.000 dinara.

Predstava za decu „Cirkus animatori“ počeće u 19.30 u sali Doma kulture, a sat i po kasnije i koncert poznate kragujevačke rok+grupe „Osvajači“ na platou kod pošte.

Takmičenje u gađanju glinenih golubova otvoriće drugi dan manifestacije u nedelju, 11. avgusta, od 8 sati.

Dva sata kasnije biće održano nadmetanje u kuvanju riblje čorbe na platou ispred Doma kulture, a uporedo s tim i „Izložba ručnih radova i kolača naših baka“.

Tradicionalna igra popike na programu je od 18 sati kod nasipa pokraj mosta na ulazu u selo.

Program „Ribarskih dana i noći” završava se u četvrtak, 15. avgusta, na seosku slavu Velika Gospojina, kada će, pored ostalog, biti otvoren i 17. Salon umetničke fotografije.

Za sve informacije o takmičenjima zainteresovani se mogu obratiti organizatorima iz Mesne zajednice, čiji su kontakti objavljeni na plakatu koji sledi:

(Pančevac/J. Filipović)

IVANOVO: Otvorena šesta Likovna kolonija

IVANOVO SPREMNO ZA FOTO-SAFARI Stiže 300 fotografa iz Srbije i sveta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.