Pančevka Nataša Mitrović bronzana u Istanbulu

Na prvenstvu Evrope u disciplini benč pres takmičarka kluba dizača tegova Dinamo ostvarila veliki uspeh

18:12

08.08.2024

Podeli vest:

Privatna arhiva

U Istanbulu je održano prvenstvo Evrope u disciplini benč pres za sve uzrastne kateogrije. U sastavu reprezentaciju Srbije našla se i Nataša Mitrović, takmičarka kluba dizača tegova Dinamo iz Pančeva.

Ona je u konkurenciji kadetkinja u kategoriji do 76 kg osvojila bronzanu medalju sa uspešno savladanih 70 kg u disciplini benč pres. Drugoplasirana takmičarka bila je Viljanjen Marija koja je predstavljala Finsku, dok je titula šampionke pripala Kunadi Princess, takmičarki iz Velike Britanije.

Rezultat drugoplasirane i trećeplasirane takmičarke bio je isti (70 kg) ali je srebrna medalja pripala takmičarki iz Finske koja je bila 500 grama lakša na oficijalnom merenju pred nastup.

Podsećamo da je Nataša Mitrović jedna od najuspešnijih takmičarki pančevačkog Dinama. Ona je u svojoj bogatoj sportskoj karijeri pored powerliftinga, bila šampionka Srbije u džudou i sambou. Takođe bila je izabrana kao najsportistkinja grada Pančeva 2021. godine u kategoriji kadetkinja.

Nakon kratke pauze, Nataša intenzivno nastavlja pripreme za Gala kup u novembru mesecu, dok ostale takmičare Dinama očekuje prvenstvo Srbije u powerliftingu kao i olimpijskom dizanju tegova koje se održava u septembru mesecu.

(Pančevac/KDT Dinamo)

Novi uspeh dizača tegova KDT Dinamo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.