FK VOJA GAČIĆ: Stiglo pojačanje za predstojeću sezonu!

20:04

21.08.2024

Podeli vest:

FB/FK Voja Gačić

Bliži se start prvenstva Druge južnobanatske lige (grupa Zapad), pa klubovi polako privršavaju pripreme za novu sezonu. Prelazni rok će biti aktuelan i u uvodnih par nedelja prvenstva, ali su mnogi timovi već formirani, pa neće biti velikih promena.

Što se tiče sastava Voje Gačić za predstojeću sezonu, on je u dobroj meri izmenjen. Miodrag Gačić, prvi čovek kluba, je u par navrata za naš portal govorio o planovima za budućnost, cilj će biti da se uz „domaće igrače“ i par iskusnijih oformi tim koji će biti respektabilan, i koji će biti konkurentan za najviši plasman.

Gačić će se kroz sezonu truditi da prisutnost na treninzima bude što veća i da se upravo kroz treninge gradi dobra atmosfera, ali i igra, koja će biti prezentovana tokom sezone. Miodrag je za naš portal pre par dana potvrdio još jedan veliki povratak.

Dvadesetjednogodišnji Filip Đurković je novi povratnik u redove Voje Gačić. Reč je o fudbaleru koji je fudbalski prohodao pod stručnim radom trenera Gačića, nakon toga je beležio nastupe za Radnički iz Kovina i Borac iz Starčeva, a sad je došlo vreme za povratak kući.

Đurković je protekle sezone sa Borcem iz Starčeva nastupao u okviru Vojvođanske lige Istok, bio je redovan na terenu i sigurno da je dao određeni doprinos osvajanju šestog mesta na tabeli.

Njegov dolazak u dres Voje Gačić će sigurno dosta značiti kako klubu, tako i svim saigračima, posebno onim mlađim, koji tek treba da okuse seniorske minute i koji „jure“ angažmane u timovima iz viših rangova takmičenja.

Prvenstvo za sastav Voje Gačić počinje predstojeće nedelje, kada će ekipa gostovati sastavu Mladosti iz Vojlovice.

(Republika.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.