VELIKA TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Šestočlana porodica stradala u požaru

09:41

23.08.2024

Podeli vest:

U požaru u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradala je cela porodice, četvoro dece od dve, četiri, pet i sedam godina i njihovi roditelji.

Otac nastradale žene, koji živi odmah pored, deli ih samo zid, čuo je zapomaganje, istrčali su napolje, razvalili su vrata, ali nisu uspeli, vatra je bila velika.

Pokušali i sa druge strane da probiju zid kako bi spasli najmilije, ali nažalost, nisu u tome uspeli.

Sekirom i macolom su pokušavali da probiju zid kako bi porodicu izbavili iz plamena, ali nažalost, šestočlanoj porodici nije bilo spasa.

Jedan od komšija koji je pritrčao da pomogne kaže da su se svi u toj prostoriji i roditelji i deca sabili u jedan ćošak nevelike prostorije, ali da zbog velikog plamena oni nisu mogli da izađu, niti da im se priđe i da su se četvoro dece i njihovi roditelji ugušili.

S. S., brat nastradale žene koji živi pored u kući, kaže za “Novosti“ da su svi spavali, kada su čuli da gori, istrčali su napolje, ali vatra je već jako gorela i nisu mogli ništa da učine.

Kako saznajemo, sumnja se da se zapalila baterija električnog bicikla, koji je bio na punjaču, što je dovelo do stravičnog požara u kome je život izgubila cela porodica.

(Pančevac/Novosti)

VELIKI POŽAR izbio sinoć u naselju kod Čačka, vatra je gutala pomoćne objekte, komšije spasle stado ovaca

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.