Pantransport: Od 2. septembra ZIMSKI RED VOŽNJE

„Četrnaesticaˮ I „četvorkaˮ ceo dan na pola sata

12:22

01.09.2024

Podeli vest:

Pančevac / M. Šupica
Školska godina vraća zimski red vožnje

Preduzeće za prevoz putnika Pantransport Pančevo od  pondeljka, 2. septembra, počeće sa primenom reda vožnje tokom trajanja školske godine.

Početak školske godine znači da se vraća i „pun red vožnjeˮ i na gradskim i na prigradskim linijama u Pančevu. Pošto najvećih promena u toku leta ima, to jest u tom periodu su najviše redukovani polasci na „četrnaesticiˮ (od Koteža 1 do Omoljice) I „četvorciˮ (od Centra do Minela), to znači da treba obratiti najviše pažnju na promene na tim linijama – od sada autobusi u toku celog dana idu na pola sata.

Neznatnih promena ima i u prevozu za Banatski Brestovac i Ivanovo, a u međumesnom saobraćaju, vraća se „školska linijaˮ za Kovačicu u 13, koja se za Pančevo vraća u 14.05 časova.

Cena su iste. Karta za „prvu zonu“, koja obuhvata i Starčevo, je 100, odnosno 110 dinara ako se kupuje u vozilu, za „Zonu 2“ 160 a za „Zonu 3“ 190 dinara. Do Beograda autobus košta 300, a 100 dinara se može uštedeti ako se kupi povratna od 500 dinara. Studenti, uz indeks, u jednom smeru plaćaju 250 a za odlazak i povratak 400 dinara.

(Pančevac)

PANTRANSPORT: Linije 6 i 7 ponovo saobraćaju redovnom trasom kroz Strelište

NOVINE U PANTRANSPORTU: Plaćanje karticom u autobusu za Beograd

PANTRANSPORT: Od ovog meseca karte se mogu kupiti preko sajta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.