BARANDA: Održan šesti turnir u odbojci na pesku

Pobednik turnira je ekipa „Glogonj“, na drugom mestu je tim „Medalja“, dok je treće mesto osvojila ekipa „Otpisani“.

17:00

01.09.2024

Podeli vest:

GLAS OPOVA

BARANDA – U organizaciji mladih Barande i u saradnji sa Forumom mladih Opštine Opovo, održan je šesti po redu turnir u odbojci na pesku. Druženje, takmičenje, ali i roštilj uz hladno osveženje glavne su karakteristike ove sada već tradicionalne manifestacije koju je pokrenula grupa mladih pregalaca u sastavu Uroš Urošević, Dejan Veselinov, Mihajlo Smuđa, Milan Stojanov i Nikola Vlah, piše Glas Opova.

„Cilj ove manifestacije je druženje uz sport i drago nam je što se odaziva sve više omladine iz cele okoline“, poručuje ova grupa mladića iz Barande.

Turnir od samih početaka podržava lokalna samouprava, a takmičenje je posetila predsednica opštine Anka Simin Damjanov sa svojim saradnicima.

„Zaista je lepo videti toliko mladog sveta na jednom mestu i lokalna samouprava će uvek sa svoje strane podržavati ovakve omladinske inicijative i dobro organizovane manifestacije“, poručila je Simin Damjanov.

Na turniru je ove godine učestvovalo 14 ekipa iz naše opštine ali i šire okoline. Pobednik turnira je ekipa „Glogonj“, na drugom mestu je tim „Medalja“, dok je treće mesto osvojila ekipa „Otpisani“.

(Glas Opova)

Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama! OVO JE NJEGOVA PORUKA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.