Polet čeka Pančevce u četvrtfinalu!

Najuzbudljivija utakmica igraće se u Idvoru, kao derbi ove runde. Sve utakmice četvrtfinala kupa FS Pančeva igraju se u sredu sa početkom u 15 časova.

13:09

22.10.2024

Podeli vest:

Foto: FK Polet Idvor
Foto: FK Polet Idvor

U sredu se igraju sve četiri utakmice čertvrtfinala kup Fudbalskog područnog saveza Pančeva. U takmičenje se uključuju četiri ekipe koju su po plasmanu u svojim ligama bile slobodne do ovog stepena takmičenja.

Takve dve ekipe su Polet Idvor i Dinamo 1945 Pančevo koje koje će se međusobno sastati u četvrfinalu. Polet se takmiči u Vojvođanskoj ligi Istok i trenutno se sa 12 bodova nalazi na 10. mestu na tabeli. Dok njihov gost iz Pančeva, Dinamo 1945 se u Srpskoj ligi Vojvodina takođe nalazi na 10.mestu sa isto bodova kao Polet na vojvođanskom istoku.

Druga utakmica igraće se u kupu Pančeva igraće se uzmeđu ekipa BAK i Dolova. BAK je u prošloj rundi kupa pobedio tim Ševca iz Kušića u gostima sa 2:0. Strelac za BAK na ovoj utakmici bili su Vuk Marić i Miloš Malković.

U Potropanju istoimeni klub dočekaće Jedinstvo iz Vlajkovca. Domaća ekipa u četvrtinale prošla je nakon penal seriju u meču sa ekipom Banatul Lokve, u regularnom delu susreta je bilo 2:2, a u penal ruletu čovek odluke bio je Nebojša Stankov. Jedinstvo je jedna od četiri ekipe koja se uključila u kup takmičenje u ovoj rundi. Na vojvođanskom istoku tim iz Vlajkovca nalazi se na 5.poziciji na tabeli, sa samo đest bodov manje od lidera, Budućnosti iz Srpske Crnje.

Poslednja četvrtfinalna utakmica kupa Fudbalskog saveza grada Pančeva igra se upravo u Pančevu gde ekipa Voja Gačić dočekuje Borac iz Sakula.

U osmini finala tim iz Pančeva bio je ubedljiv protiv OFK Proletera sa 7:0, a istakli su se Aleksa Vujčić i Denis Dalipi sa po tri pogotka. Sa druge strane tim iz Sakula je četvrta ekipa koja je „uskočila“ u kup takmičenje. Borac u PLJB sever se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 10 bodova, samo tri manje od Slavije 1933 koja je trenutni lider. Sve utakmice četvrtfinala kupa FS Pančeva igraju se u sredu sa početkom u 15 časova.

(Republika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.