ZAVRŠNI RADOVI U ULICI CARA LAZARA Vitman: Podzemne instalacije u katastru i na terenu nisu se poklapale, što je dovelo do pomeranje rokova! Sada je sve usaglašeno!

09:58

31.10.2022

Podeli vest:

Foto: S.Trajković

Gradska menadžerka Maja Vitman početkom nedelje je najavila da je 7. decembar ove godine konačni rok za završetak svih radova u Ulici cara Lazara, a da je period od 15. novembra planiran za dodatno ozelenjavanje ulice. Ona je obišla radove u ovoj ulici i apelovala na sugrađane da preparkiraju svoja vozila, kako bi se što brže i efikasnije uradio završni sloj asfalta na potezu od Ulice vojvode Radomira Putnika do Ulice Petra Preradovića.

Maja Vitman je želela da lično obavesti sugrađanke i sugrađane da su za 26. oktobar planirani radovi na izradi završnog sloja asfalta na kolovozu u Ulici cara Lazara, i to od Ulice vojvode Radomira Putnika do Ulice Petra Preradovića. Apelovala je na stanovnike u ovom delu ulice da preparkiraju svoja vozila i omoguće što brži i bezbedniji završetak radova, na obostrano zadovoljstvo. Kako je tada rekla, u periodu od 25. do 28. oktobra taj deo ulice s pristupnim saobraćajnicama trebalo je da bude kompletno zatvoren za saobraćaj. Za četvrtak, 27. oktobar, planirani su radovi na izradi saobraćajne signalizacije na istom potezu, a u petak, 28. oktobra, deo Ulice cara Lazara trebalo je da ponovo bude otvoren za saobraćaj.

Gradska menadžerka je istakla odličnu saradnju s Mesnom zajednicom Centar, koja je blagovremeno tokom vikenda obavestila sugrađane na ovom potezu o planiranom izvođenju radova, tako što je obaveštenje ubacivano u svako poštansko sanduče. Pomenula je i probleme koje su izvođači radova imali.
– Tehnička dokumentacija, tj. podzemne instalacije u katastru i na terenu nisu se poklapale, što je prouzrokovalo pomeranje rokova, tj. produžetak izvođenja radova. Sve što je bilo neusaglašeno, doveli smo u funkcionalno stanje, a stanovnici u Ulici cara Lazara sada imaju mogućnost ozakonjenja svojih objekata sve sa propisno upisanim instalacijama i projektom izvedenog objekta – kazala je Maja Vitman.
S. T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.