PODNEO NEOPOZIVU OSTAVKU: Dejan Bulatović napustio Stranku slobode i pravde

10:53

22.12.2022

Podeli vest:

Printscreeen/YT

Narodni poslanik Dejan Bulatović obavestio je javnost da je podneo neopozive ostavke na sve funkcije u Stranci slobode i pravde i da je napustio tu partiju.

– Koristim se prilikom da vas obavestim o tome da sam podneo neopozive ostavke na sve stranačke funkcije i to: potpredsednik Stranke slobode i pravde, član užeg Predsedništva, koje sam do danas obavljao i to u dva mandata od osnivanja stranke, kao i da istovremeno istupam iz članstva SSP – naveo je Bulatović u saopštenju i dodaje:

– Podsećam vas takođe da je Stranka slobode i pravde nastala preimenovanjem imena Zelene ekološke partije – Zeleni (kojoj sam ja bio predsednik) u Stranka slobode i pravde 19. aprila 2019. kada je preuzeo Dragan Đilas. Naime, ujedinjavanjem Zelene ekološke partije – Zeleni sa neformalnim inicijativnim odborom SSP (koji je vodio Dragan Đilas).

On je najavio da će o razlozima zašto je kao jedan od osnivača Stranke slobode i pravde doneo odluku o napuštanju iste, ali i o daljim političkim koracima koje će preduzimati, javnost obavestit na konferenciji za medije koju će, kako je naveo, uskoro održati održati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.