ESKOBAR IZ NIKŠIĆA UBIJEN U RUŠNJU: Ranko Radošević (55), blizak škaljarskom klanu, izrešetan dok je sedeo za stolom u restoranu na benzinskoj pumpi! VIDEO

13:51

09.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/Kurir.rs

Ranko Radošević (54), zvani Eskobar, preminuo je na licu mesta, a telo se još nalazi u kafiću na pumpi Knez Petrol, gde se jutros oko 11 časova dogodila pucnjava. Kako nezvanično saznajemo Radošević je u trenutku pucnjave  sedeo za stolom u restoranu pumpe. Svedoci pucnjave u strahu su zalegli na pod. 

Jedna čaura pronađena je ispred ulaza u kafić, na putu. Na licu mesta su očevici, radnici benzinske pumpe, kao i gosti kafića, veliki broj pripadnika policije i ekipe Forenzike.

– On je sedeo je za stolom. Kada je video oružje pokušao je da pobegne, ali je napadač odmah počeo da puca u njega. Ispalio je više hitaca u njegovo telo, a potom je prišao i pucao mu u glavu. U tom trenutku bilo je oko 20 ljudi tu u blizini ali kakko je odjeknuo prvi pucanj svi su zalegli na pod – objašnjava izvor Informera i dodaje da su napadači ubrzo nakon pucnjave pobegli automobilom sa mesta napada u nepoznatom pravcu.

Mesto zločina je dodatno prošireno, tako da ne može da se priđe pumpi, a dodatno je pojačano i obezbeđenje lica mesta.

Ubijeni muškarac bio je odranije poznat crnogorskoj policiji kao pripadnik nikšićke kriminalne grupe koja je navodno bliska „škaljarcima“ i ubijenom Jovanu Vukotiću.

Podsetimo, dva maskirana napadača upala su unutra i ispalila projektil u pravcu muškarca koji je pogođen.

 

Ranko Radošević, Nikšićanin koji je danas ubijen u Beogradu, bio je u samom vrhu organizovane kriminalne grupe „Škaljarski klan“ i najbliži saradnik braće Radomira-Bobana i Rajka-Džegera Baćovića, piše crnogorski Mportal. Prilikom jednog od pretresa Radoševićeve kuće u Barajevu, 2014. u okviru akcije „Grom“ koju je sprovodila srpska policija, kod Radoševića se zatekao i Baćovićev brat Rajko Baćović Džeger.

(Pančevac/Informer/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.