U ŠUMI PORED PUTA ŠUTIRAO I UDARAO VANBRAČNU SUPRUGU NAOČIGLED NJENOG BRATA Tužilaštvo pokrenulo postupak nakon 2 meseca

13:12

25.10.2022

Podeli vest:

Foto: bg.ap.jt.rs

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv D.R (35) zbog sumnje da je u šumi pored Ibarske magistrale brutalno tukao svoju vanbračnu suprugu S.A. zbog čega je ženi izvađeno pola organa, saznaje „Blic“.

Prema informacijama koje posedujemo, okrivljenom se stavlja na teret da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operiisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz Optuznicu kako saznajemo, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema informacijama koje posedujemo, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

 

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.