KURTI SMENIO NENADA ĐURIĆA! VUČIĆ CELU NOĆ RAZGOVRAO SA OGORČENIM SRBIMA SA KIM Sledi najtežih 72 sata u poslednjih 10 godina!

08:16

04.11.2022

Podeli vest:

Foto: printscreen/yt: Kosovo Online

Celu noć trajali su razgovori predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kosovskim Srbima, a jedan od zaključaka posle sastanaka je da će narednih 72 sata biti najteži u poslednjih 10 godina kada je reč o Kosovu

– Uživo i telefonom, razgovori su trajali jutros do 5:30. Srbi su ogorčeni. Poslednja kap koja je prelila čašu je smena regionalnog direktora Severne Mitrovice Nenada Đurića, za šta Aljbin Kurti nema nikakve ingerencije. On ne može da smenjuje – kaže izvor „Blica“ upoznat sa detaljima razgovora.

Kurti je, prema rečima našeg sagovornika, juče izjavio da ga ne interesuje Zajednica srpskih opština.

– Srbi žele napuštanje svih institucija jer više nemaju kud – kaže naš sagovornik.

Prema saznanjima „Blica“, za subotu će biti zakazana sednica Vlade Srbije kojoj će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On će upoznati članove Vlade o situaciji na Kosovu.

Srbi sa Kosova takođe će imati seriju sastanaka, a u subotu se očekuje veliki skup u Kosovskoj Mitrovici gde će narodu obelodaniti svoj plan.

– Biće ovo najtežih 72 sata u poslednjih 10 godina, a u narednih nekoliko dana mnogo toga će biti jasnije – zaključuje naš sagovornik.

 

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.