POZNATO STANJE GRADONAČELNIKA PARAĆINA NAKON ŠTO GA JE POKOSIO KOMBI Povrede grudnog koša, trbuha male karlice, kao i lica!

14:31

26.11.2022

Podeli vest:

printscreen

„Pacijent sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice, hospitalizovan je u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra UKC Kragujevac“.

– Na prijemu, povređeni je kompletno klinički, laboratorijski i radiografski ispitan i pregledan od strane lekara različitih specijalnosti. Trenutno stabilnih vitalnih parametara. U toku su kontrolni i dopunski dijagnostički postupci – rečeno je za „Blic“ u UKC Kragujevac.

Podsetimo, predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević primljen je noćas u Opštu bolnicu Ćuprija sa višestrukim teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacijama, na čelnika paraćinske opštine je, dok je prelazio ulicu u Ćupriji, nešto posle dva sata iza ponoći, naleteo kombi koji se kretao velikom brzinom i oborio ga.

Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a Milićević je zadobio višestruke prelome rebara, karlice i povrede grudnog koša.

On je odmah primarno zbrinut, dijagnostikovan i nakon konsultacije sa hirurzima iz Kragujevca tokom noći transportovan u Kliničko bolnički centar UKC Kragujevac.

Ćuprijska policija traga za vozačem kombija, nastojeći da otkrije sve detalje ovog slučaja.

 

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.