ŽIVIMO ZA TO DA SRBIJA DOBIJE MESTO NA MAPI NAJBOLJIH Vučić sa predstavnicima kineske kompanije CRIC o železnici Novi Sad – Subotica

12:51

13.12.2022

Podeli vest:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predstavnicima kineske kompanije China Railway International Company (CRIC) o dinamici radova na izgradnji brze pruge od Novog Sada do Subotice, kao i o novim planovima i budućoj saradnji.

„Sa prijateljima iz kompanije CRIC razgovarao sam o dinamici radova na železničkoj pruzi Novi Sad – Subotica, ali i o novim planovima i budućoj saradnji koja će dodatno promeniti lice naše Srbije“, objavio je Vučić na Instagramu.

„Srećan sam što sa partnerima iz Kine delimo viziju naše zemlje, koja se polako svrstava u red onih država koje mogu da se pohvale najsavremenijom infrastrukturom. Nastavljamo ubrzano da radimo kako bi Srbija što pre dobila svoje mesto na mapi najboljih, jer za to živimo“, naveo je Vučić.

Sastanku su prisustvovali i ministar građevinarstva Goran Vesić, ministar finansija Siniša Mali i ambasadorka Kine Čen Bo.

 

(RTS)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.