BRAJAN VOLŠ SE NA SUDU IZJASNIO KAO NEVIN Svi dokazi upućuju da je ubio suprugu! Evo šta su tužioci izneli protiv njega!

17:13

18.01.2023

Podeli vest:

printscreen

Brajan Volš, osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane koja je nestala 1. januara, izjavio je da nije kriv dok su tužioci iznosili dokaze protiv njega, uključujući desetine internet pretraga o ubistvu i rasparčavanju, kao i DNK Ane Volš pronađen u kontejneru u blizini kuće njegove majke.

Volš je doveden danas nešto posle 14 sati po našem vremenu u Okružni sud u Kvinsiju gde se suočio sa optužbama za ubistvo svoje supruge Ane Volš.

Tužiteljka je pročitala šta je pretraživao na svom ajpedu 1. januara, iz sata u sat, a među linkovima su i sledeći „Kada leš u raspadanju počinje da smrdi“, „Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela“, „Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao“.

Tužiteljka je rekla da je 2. januara, uz sredstva ta čišćenje, kupio u zaštitno odelo i tri tepiha.

Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspadanju.

Četvrtog januara istražioci su u njegovom „volvu“ zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom. Prema nekim izveštajima tamošnjih medija, Brajan je navodno raskomadao Anino telo i spalio ga, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Volš će se sledeći put pojaviti pred sudijom 9. februara.

(Pančevac/Politika)

BRAJAN VOLŠ STIGAO U SUDNICU! Pogledajte prve fotografije pred saslušanje optuženog za ubistvo Ane Volš! FOTO

NOVI DOKAZI PROTIV BRAJANA VOLŠA! Otkriveno šta je pretraživao na internetu! Zastrašujuće optužbe na račun muža Ane Volš

BRAJAN VOLŠ OPTUŽEN ZA UBISTVO SUPRUGE ANE: U sredu bi trebalo da se nađe pred sudom u Kvinsu

BRAJANU VOLŠU MAJKA POMOGLA OKO UBISTVA ANE? Dijana Volš bila u njihovoj kući u vreme nestanka Srpkinje! Svekrva je nikad nije prihvatila!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.