UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK! Otac i sin upali u reku, sina izvukli, a za Safetom Z. se još traga

15:06

19.01.2023

Podeli vest:

Printscren/YT

U Novom Pazaru odigrala se drama koja još nije gotova.

Otac Safet Z. i sin su upali u reku Jošanicu, sina su pronašli i izvukli iz reke, a oca još nisu našli. Otac i sin su radili kao stakloresci. Još jedan meštanin je upao u reku Jošanicu, ali su njega odmah izvukli.

Prvi je u reku upao i počeo da se davi meštanin, penzioner iz Švajcarske, a komšija je skočio kako bi mu pomogao. Onda je za njim skočio i njegov 32-godišnji sin.

Novopaazarac Elvis Zekić (32) sin Vehbije Zekića, koji je vidno potrešen očevom iznenadnom smrću, opisao je  trenutak kada je video da mu oca odnosi Trnavica.
“Otišao je komšiju da spasi i samo sam video da upada u vodu. Skočio sam za
njim ali nije bilo pomoći. Odnela ga je reka nepovratno. Umalo i mene da odnese”, rekao je Elvis.

Ovo je UZNEMIRUJUĆI SNIMAK – trenutak kada su završiliu nabujaloj reci.

Zbog kiše koja pojačano pada u Srbiji je došlo do rasta vodostaja, a prema neslužbenim podacima u Novom Pazaru se traga za dvojicom muškaraca koji su se navodno utopili u reci Trnavici. Na terenu su pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije i gradskog kriznog štaba.

Kako javlja Nova.rs, dok su postavljali branu na reci Trnavici, trojica muškaraca upala su u vodu. Jedan od njih je spasen, dok se za dvojicom traga.

Prema informacijama Nova.rs, najpre je u vodu pao i počeo da se davi komšija, penzioner iz Švajcarske, a Vehbija Zekić je skočio kako bi mu pomogao.

Za njim je skočio i njegov 32-godišnji sin, kojeg je iz vode izvukao Novopazarac Beli Kašović. Dodaje da je i on sam počeo da klizi u vodu i da je osetio da ga voda polako povlači, ali da nije želeo da pusti komšiju po cenu da se i on sam udavi.

Pri spasavanju komšije pomogli su mu inspektori novopazarske policije Amel Hajrović i Faris Ljajić.

(Sanzakdanas/Nova)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.