HUMANITARNA PREDSTAVA ZA DECU Posetite Kulturni centar Pančeva 28. januara, uživajte u programu i pomozite koliko možete

13:23

27.01.2023

Podeli vest:

Promo/HO Sačuvajmo porodicu

Humanitarna pozorišna predstava za decu „Sveti Sava srpska slava i školska radost prava” biće odigrana u subotu, 28. januara u Kulturnom centru Pančeva, sa početkom u 16 sati.

U predstavi glume đaci Osnovne škole „Đura Jakšić”.

Sat vremena pre početka programa deca i posetioci će moći da se druže i crtaju sa ilustratorom i karikaturistom, Nikolom Dragaš. Decu će zabavljati i animatori, princ i princeza.

Po završetku predstave koja počinje u 16 sati, na programu su još dva igrana prikaza, koja deci daruju članovi Scenske radionice „Glumionica“. Oni će izevsti predstave „U potrazi sa Ljubicom” i „Pokloni se i počni”.

Na biletarnici Kulturnog centra neće biti karata u prodaji, one su podeljene učenicima. Za dodatni program biće postavljena kutija na ulazu u salu i svako će dati koliko može, rekao je za Pančevac Nenad Stevović, iz Humanitarne organizacije „Sačuvajmo porodicu”.

Promo/HO „Sačuvajmo porodicu“

Kako bi pomogli sugrađanima kojima je to neophodno, ovu predstavu osmislili su članovi humanitarne organizacije „Sačuvajmo porodicu”, a realizuju je uz pomoć Grada Pančeva i MZ Kotež.

Ona je deo projekta „Dani tradicije” koji sufinansira Grad Pančevo, a u saradnji sa Osnovnom školom „Đura Jakšić” i „Glumionicom” realizuje pomenuta organizacija.

Prikupljeni novac biće uplaćen porodicama slabijeg materijalnog statusa, čija deca pohađaju školu koja je partner na projektu, rekao je Stevović.

Dodao je da se nada da će sala Kulturnog centra 28. januara biti puna i pozivao je građane da dođu u foaje KC-a i pomognu deci davajući prilog u humanitarnu kutiju.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.