POVRATAK ZLATANA IBRAHIMOVIĆA POSLE 8 MESECI: Još sam BOG, još sam broj 1! VIDEO

11:56

09.02.2023

Podeli vest:

printscreen/YT

Zlatan Ibrahimović je spreman da igras na sutrašnjoj utakmici protiv Torina. Šveđanin se vraća posle povrede ligamenata koji je doživeo prošlog maja i kaže da želi da pomogne Milanu u njihovom najtežem periodu u sezoni.

„Još uvek sam bog, još uvek sam broj 1, vratio sam se i sve se menja. Imam veliku želju, želim da uradim mnoge stvari koje su mi nedostajale u poslednjih 7 meseci. Izgubio sam vreme“, kaže Ibrahimović, a  potom s eosvrnuo na kritike koje su upućene njemu, Pioliju i Milanu uopšte.

„To je veoma normalno jer ako niste kritikovani, niste u vrhu. Meni sude 25 godina jer sam broj jedan, navikao sam na to. Ove stvari su normalne. Pioli je trener Milana i ako stvari ne budu dobro, fer je suditi i treneru i timu. Mi smo profesionalci i očekujemo kritike, to je deo našeg posla“, naveo je Ibrahimović.

Na kraju je pomenuo i da li razmišlja da završi karijeru ili je motivisan da nastavi da igra fudbal.

„Nije reč o mom egu. Imam 41 godinu, igram u Milanu i u vrhu sam. Želim da motivišem druge, tu sam zbog njih, ne zbog sebe. Mogao bih da budem na ostrvu sa cigarom u ustima, ali ako mogu da budem uzor i vođa, hoću.“

(Pančevac/sdna)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.