POVREĐENA TRI UČESNIKA U SAOBRAĆAJKI NA BAVANIŠTANSKOM PUTU: Hitna ih prevezla do bolnice zbog povreda glave i vrata

08:49

14.02.2023

Podeli vest:

RINA

U saobraćajnom udesu koji se dogodio na Bavaništanskom putu, kod kasarne, tri učesnika su povređena. Nakon ukazane prve pomoći ekipa Hitne transportovala je povređene do bolniceo ortopedu i hirurgu, zbog zbog povreda glave i vrata, navodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo.

Ekipe Hitne pomoći, u danu za nama imale su dve intervencije na javnom mestu. Do bolnice je prevezena žena koja je imala epileptični napad, kao i jedan pacijent koji je povredio nogu.

Bilo je 15 kućnih poseta, 16 transporata u gradu, 17 van grada i 8 u pratnji lekara. Za Beograd su transportovana dva opacijenta zbog trovanja lekovima, jedan zbog moždanog krvarenja i jedan zbog infarkta miokarda, dok je jedan pacijent, nakon ugradnje stenta, sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje transportovan do Pančeva. Do pančevačke bolnice su iz ambulanti Doma zdarvlja transportovana dva pacijenta zbog bolova u grudima i otežanog disanja i jedan zbog  sumnje na infarkt miokarda, a jedan pacijent je iz Beograda.

Pomoć je u ambulanti Hitne zatražilo 43 građana, od čega 9 dece. Stariji su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova, a deca zbog temperature, prehlade i stomačnih tegoba, stoji u izveštaju Doma zdravlja Pančevo.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.