OSUMNJIČENOG ZA POKUŠAJ UBISTVA KRILI U SVOM STANU: Osnovni sud u Pančevu odredio im je pritvor zbog ovog krivičnog dela

14:41

20.02.2023

Podeli vest:

Pixabay

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo lišilo slobode P.B. (1976.) i T.Ć. (1973.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni su, kako se navodi u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva, 15. 02. 2023. godine u svoj stan primili i u njemu krili  M.S, počionioca krivičnih dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružj.  M.S. je u tržnom centru „Big” u Pančevu iz vatrenog oružja, koje je nedozvoljeno nosio, ispalio projektil usled čega je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je nakon saslušanja P.B. i T.Ć. predložila Osnovnom sudu u Pančevu da im se odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, na osnovu čega je sud odredio pritvor prema P.B. i T.Ć.

(Pančevac)

PIJAN TUKAO MAJKU I PRETIO DA ĆE JE UBITI: Preti mu 6 meseci zatvora, obavezno lečenje od akloholizma i zabrana prilaska oštećenoj

MUŠKARAC IZ NIKOLINACA TUKAO VANBRAČNU SUPRUGU I PRETIO JOJ: Preti mu godinu dana robije

NEOVLAŠĆENO DRŽANJE OPOJNIH DROGA: Zbog 0,46 grama kanabisa Pančevcu preti robija od godinu i 7 meseci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.