PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MILOŠA M. I ĐORĐA M. Pucali i tukli mladiće u Obrenovcu!

18:13

09.03.2023

Podeli vest:

MUP

Optužnicu protiv Miloša M. i Đorđa M. Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je zbog nasilničkog ponašanja u Obrenovcu 11. decembra prošle godine nad oštećenima V.M. i N.D.

Obojici se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, a Milošu M. i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivinih materija.Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da obojici okrivljenih produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, imajući u vidu da su i ranije osuđivani.

Postoji opravdana sumnja da su Đorđe M, Miloš M. i još jedna nepoznata osoba, noseći maske preko lica i kapuljače na glavi došli kroz prolaz do zgrade, preko puta koje je na trotoaru stajao V.M, a koji je počeo da beži kada ih je ugledao. Miloš M. je nakon toga ispalio jedan hitac u pravcu u kojem se udaljio V.M, a potom su svi prišli N.D, koji je neposredno pre pucanja seo u automobil. Miloš M. mu je pretio pištoljem, ispitujući ga gde mu se krije drugar, a potom ga je pesnicom udario u lice, nakon čega su ga Đorđe M. i neidentifikovana osoba tukli palicama po glavi i telu i naneli mu lake telesne povrede. Potom su palicama lupali i po njegovom vozilu i naneli mu štetu.

 

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.