PEVAČ DOŽIVEO INFARKT ZA VOLANOM U kolima bio sa suprugom i decom! Na srcu mu je ostao ožiljak od nekoliko milimetara!

12:18

30.03.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Nemanja Nikolić otkrio je u jednoj emisiji kako je doživeo infarkt za volanom dok su žena i deca bili sa njim u autu, ali je hitnom reakcijom lekara uspeo da preživi, a posledice po njegovo zdravlje su ostale trajne.

Kako kaže, rano je počeo da se bavi muzikom, pa je zbog toga prestao da se brine o svom zdravlju, što je dovelo do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija kasnije.

On je gostujući u jednoj emisiji otkrio sve o agoniji kroz koju je prošao, kao i bolu koji je osetio tada, te ističe da to nikada ne može zaboraviti.

Kaže da je uspeo da ih doveze i tada je samo ispao iz auta. Bio je mokar, kao da ga je neko polio vodom. Nije bio svestan šta se dešava. U roku od 5 minuta bio je u bolnici.

printscreen/RTS

Od tada se dosta promenio, a priroda i pecanje su mu utočište i spas. Trudi se da stres svede na minimum. A od tog trenutka, retko kada seda za volan, jer se nikako ne oseća prijatno.

– Sada se najviše trudim da budem psihički dobro, jer mislim da svaka bolest, jednim delom, ide iz glave. Ribolov mi je mnogo pomogao. Slušaš ptice, detlića, budiš se u prirodi. Prelepo. Čovek mora da nauči da sluša tišinu, a ja sam to naučio. Tišina je lek – zaključuje Nemanja u emisiji „RTS Ordinacija“.

(Pančevac/SD)

OLIVERA KOVAČEVIĆ PRE I POSLE: O njenom golišavom izdanju se i dalje priča! FOTO

LAKU NOĆ MALI ANĐELE Dea Đurđević podelila tužne vesti sa pratiocima: Nasmejana i hrabra do kraja! FOTO

FUTA SE VRAĆA POSLU NAKON VELIKE PORODIČNE TRAGEDIJE: Radiće muziku na velikom projektu posvećenom pokojnom Džeju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.