JOKIĆ PROSLAVIO POBEDU UZ LJUBAV IZ DETINJSTVA I ĆERKICU Ovo je žena koja podržava Nikolu

12:04

14.06.2023

Podeli vest:

Instagram/NatalijaJokić

O njegovoj igri znamo mnogo ali pored toga što je izvanredan sportista, Nikola Jokić je porodičan čovek u duši, u braku je sa devojkom iz detinjstva i imaju predivnu ćerkicu.

Kakvi neverovatni dani naših sportista. Prvo je Novak Đoković postao jedini teniser u istoriji tenisa sa 23 grend slem titule, a sada je Nikola Jokić još jednom pokazao kako se igra košarka.

U velikom NBA finalu, Denver Nuggets ubedljivo je pobedio (4-1) Miami Heat, a osvajanjem ove titule, Nikola Jokić došao je do najprestižnijeg trofeja u košarci – NBA prstena. I ne samo to, već drugu uzastopnu godinu osvaja MVP titulu. Slobodno možemo reći da je Nikola jedan od najboljih evropskih košarkaša u istoriji, piše marieclaire.rs.

Ipak, poznato je da uvek iza uspešnog sprotiste stoji žena koja ga podržava, a za Nikolu su to njegova supruga Natalija i ćerkica Ognjena. Devojčica je u NBA finalu nosila dres Nuggets-a na kom je na leđima bilo ispisano „tata“. Zar ovo nije preslatko?

Ljubav Nikole i Natalije počela je još 2013. godine, kada je imao 18 godina. Kada joj je otkrio da mu se sviđa, Natalija ga je prvi put ostavila bez odgovora. Međutim, par je počeo da se zabavlja ali je ona otputovala u Ameriku samo dva meseca kasnije gde je upisala studije. Ali, bez obzira na daljinu, njihovi putevi su se sudbinski ponovo spojili kada je Jokić dobio angažman u Americi.

Venčali su se 2020. godine u rodnom gradu reprezentativca, u Somboru i dobili ćerkicu kojoj su dali ime Ognjena.

Tradicionalno, pre svake utakmice, Nikola skida venčanu burmu sa ruke i vezuje je oko pertle košarkaških patika. Tako je supruga Natalija uz njega i na tribinama, ali i na terenu.

(Pančevac)

SVI PUTEVI VODEU DELIBLATSKU PEŠČARU: AMSU “Fanatik” organizuje trku u avgustu

23. DANI PROTE VASE NAREDNE NEDELJE: Posvećeni 185. godišnjici Pančevačkog srskog crkvenog pevačkog društva  

GUŠIĆEMO SE OD AMBROZIJE Sve više ljudi je alergično, a krenuće da buja zbog vlage! Evo kako su u Hrvatskoj rešili suzbijanje korova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.