MAMA DIJANA NAPRAVILA HAOS: Preko bilborda javno se sinu izvinila što je sumnjala u njega! Evo ko je njen sin

10:23

15.06.2023

Podeli vest:

PRINTSCREEN/tw

Ovaj bilbord u Beogradu izazvao je mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Na Dedinju u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorevića uslikan je bilbord koji je u momentu postao viralan na društvenim mrežama.

Jedna majka uputila je izvinjenje sinu jer nije verovala da će završiti fakultet. Na originalan način odlučila je da mu se izvini i tako pobrala simpatije ogrmnog broja ljudi.

„Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana“, piše na bilbordu.

Fotografija majčinog izvinjenja raširila se velikom brzinom na društvenim mrežama uz komentare mnogih da je ljubav majke nemerljiva, te da su mame spremne na sve kako bi izrazile ljubav svojoj deci.

Naime, majka Dijana Vukšić obećala  je sinu da će mu se, kada diplomira na Ekonomskom fakultetu  javno izviniti i to ni manje ni više nego putem bilborda.

Marko je 12 godina studirao Ekonomski fakultet, a tokom školovanja se zaposlio i pauzirao studije. Gubeći veru da će studije ikada privesti kraju dala mu je obećanje.

Kako kaže, na svog sina je ponosna, a sada ima razlog za duplo slavlje jer se Marko uskoro ženi.

(Pančevac/Telegraf/Glasjavnosti)

MARKO, SIN SLOBODANA MILOŠEVIĆA, SNIMLJEN POSLE 23 GODINE: Pojavio se na otkrivanju spomenika svom ocu u Moskvi! Evo šta je rekao VIDEO

VELIKA PROMENA: NIS preuzeo PETROHEMIJU uz zeleno svetlo iz Brisela

DANAS PRVA PROZIVKA I TRENING FK ŽELEZNIČARA: Prvo upoznavanje sa novim trenerom Roganom, a potom slede lekarski pregledi pa ozbiljan rad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.