30 MINUTA AGONIJE: Vetar dečaka (2) iz Srbije u gumenom čamcu odneo 2 KM od grčke obale! Jedva ga spasao čovek na skuteru!

10:23

26.06.2023

Podeli vest:

FB/Nikana

Vetar je dvogodišnjeg dečaka iz Srbije odneo više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu, objavljeno je u grupi „Nikana“ na Fejsbuku.

Nekoliko ljudi, uključujući i roditelje, uzalud su plivali kako bi došli do dečaka, jer se dete sve više odaljavalo od obale. Na kraju se videla samo tačka u daljini. Nakon 30 minuta agonije i dozivanja u pomoć svih koji su u tom momentu bili prisutni, čovek na skuteru je došao do deteta i izvukao ga na obalu.

Na kraju se sve dobro završilo, a apeluje se na roditelje da gumu na kojoj su deca drže, jer ih vetar ili morska struja mogu odneti daleko. Dečak je živ i zdrav vraćen na obalu zabrinutim roditeljima.

Na društvenim mrežama ponovo kruži akcija spasavanja devojčice iz Srbije kako pluta na gumi u obliku jednoroga u Haniotiju, pre dve godine
Trogodišnju devojčicu je takođe morska struja pre dve godine odnela kilometrima daleko od obale, a spasila ju je posada trajekta.

(Pančevac/Kurir.rs)

NEMA MESTA PANICI U ČAČKU Industrijski otpad je popisan i ubrzo će biti uklonjen

OKLOP TEŽAK 40 KILOGRAMA, BRZI KONJI I OŠTAR MAČ: Oni su pravi srpski vitezovi, čuvaju srpsku tradaciju i moralne vrline FOTO

RAJ ZA ARHEOLOGE NA OBALAMA REKE DRINE: Kameni grobovi nemi svedoci davnog vremena, upisani na prestižnu UNESCO listu i većina ispisana na ćirilici (FOTO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.