SPREMAN ZA POLUFINALE! NOVAK SE DETALJNO PRIPREMIO ZA SINERA Đoković 15 godina nije imao ovakav trening pred meč!

12:27

14.07.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: australianopen

Novak Đoković će na Centralnom terenu na Vimbldonu danas od 14.30h igrati polufinale protiv Janika Sinera. Đoković je protiv Sinera igrao dva puta, i oba puta je pobeđivao. Poslednji put su se sastali upravo na Vimbldonu, kada su igrali četvrtfinale.

Podsetimo se, tada je Novak gubio sa 2:0, da bi neverovatnim preokretom stigao pobede a onda i titule, koju ove godine brani. Naravno i danas nam se sa infirmacijama iz prve ruke iz Londona javlja

Vuk Brajović, teniski analitičar, izveštač Kurira sa brojnih teniskih događaja i saradnik Adria media grupe otkrio je kako se Novak spremao pred današnji meč sa Sinerom.

– Imali smo privilegiju da posmatramo jedan od najzahtevnijih Novakovih treninga, ja bih rekao od kada ga pratim, a tu već ima 15 godina. Novak se izuzetno detaljno pripremao za meč protiv Italijana Janika Sinera. Tačno je, on vodi 2-0 u njihovim međusobnim duelima do sada. On je na tom treningu uvežbavao bukvalno sve taktičke i igračke varijante koje bi mogao da očekuje da se danas odigraju na centralnom terenu Vimbldona – rekao je Brajović.

Izveštač Kurira osvrnuo se i na poslednji Đokovićev trening pred polufinalni meč.

– Trening je prošao super, u dobroj i veoma radnoj atmosferi. Nadamo se da će ovaj međusobni skor biti povećan na 3-0 i da će se Novak naći na pravom i željenom mestu pred veliko finale koje nas očekuje u nedelju, negde oko 3 sata po našem vremenu – rekao je Brajović.

(Pančevac/Kurir)

POZNATO KADA ĐOKOVIĆ IZLAZI NA TEREN: Novak u petak igra polufinalni meč Vimbldona protiv Janika Sinera

KAD SE ĐOKOVIĆ NALJUTI: Nesalomivi Novak preokretom do polufinala Vimbldona

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.