VESNA PEŠIĆ NA TVITERU UDARILA NA NOVAKA, PA NALETELA NA MINU: Nije lako prihvatiti da je čovek pravoslavac i Srbin i da se toga ne stidi…

09:37

13.09.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube

Vesna Pešić, srpska političarka, objavila je post na Tviteru u kojem kritikuje najboljeg tenisera sveta i najboljeg srpskog sportistu svih vremena, Novaka Đokovića. Pešićeva je u svo m maniru napisala da joj je dosta Đokovića te da je do 24 titule stigao zahvaljujući dobrom žrebu:

„Dosta mi je više Đokovića. Kad ja kažem. Ima 24 slema, poslednji izvukao na žreb, jedini protivnik mu bio Laslo Đere. Baš me briga da nas/me on više davi sa 25-im, kad imamo novi tenis koji igra Alkaraz. Plus je primitivna konzerva, džiberaj uz muziku“, napisala je Vesna Pešić na Tviteru.

Njen post izazvao je burne reakcije Tviteraša. Više od hiljadu tvitraša obrušilo se na nju posipajući je raznim naprizemnijim uvredama, kao to neki tviteraši rade, mada im ni Pešićeva u odgovorima nije ostajala dužna:

– Vesna, za vas je bolje da počnete da pratite fudbal, Rubin ima vrlo jaku ekipu ove sezone

„Baba imaj malo poštovanje prema najboljem sportisti na svetu svih vremena“,

„Đoković je 50 godina mlađi od tebe, a ti nikako da se skloniš“,

„Gospođo, opustite se, sve je u redu… Ne uznemiravajte se toliko zbog najboljeg tenisera na svetu. Znam da je teško prihvatiti tuđi uspeh (nek komšiji crkne krava)… Nije lako prihvatiti da je čovek pravoslavac i Srbin i da se toga ne stidi… Razumem Vas, ali samo smireno“…

„Najdobronamernije. Pođite do prve crkve i probajte da umolite Gospoda da Vam pomogne i istera demone koji su Vas obuzeli. Meni je žao svakoga ko toga nije svestan i dopušta Sotoni da vlada njegovim umom. Svako dobro od Boga Vam želim“.

„Sram te bilo propala matora političarko! Tebe i tebi sličnih nam je odavno dosta, a Đokovića zabole k… c za tvoje mišljenje!
On predstavlja Srbiju u svetu, i ponosan je što je Srbin, a ti pre podne mrziš sebe, a popodne i Srbiju i ceo svet!“

„Draga gospoja Vesna, popijte koji bromazepam, smirite se. On će na našu veliku sreću dobijati još toliko. Slava Bogu!“

 

NAJEMOTIVNIJI MOMENAT Đoković plakao, pa zagrmeo: Mi smo narod koji se nikada ne predaje, nikad ne odustaje!

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.